Resultaten voor prive bewaking

   
 
prive bewaking
 
Prive bewaking vacatures 1284 actuele jobs voor Prive bewaking Jooble.
Dat is gratis! Vacatures Prive bewaking. 1-20 van 1284 resultaten. Operations Coordinator Bewaking Wilrijk. G4S Secure Solutions SA/NV 2610 Wilrijk. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in de bewakingssector en/of leidinggevende functie; Je hebt een goede kennis van de wetgeving rond bewaking alsook de sociale wetgeving; Je beschikt over sterke people management skills en je bent vertrouwd met het aansturen van gemengde.
lening
Securitas op zoek naar 340 extra bewakingsagenten.
Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging en is actief in sectoren zoals permanente bewaking, technologische oplossingen, advies en trainingen. Door zijn wereldwijde ervaring kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte veiligheidsoplossing te vinden.
goedkoopste lening
Beveiliging inhuren Private Security Solutions P.S.S.
Dit is wat wij met veel plezier doen, beveiligen wat u lief is! Ook voor particulieren opdrachtgevers hebben wij een passende beveiligingsoplossing of dit nu een beveiligingsbeambte is die u kinderen vergezelt tijdens een sociale gebeurtenis, of wij uw huis met actieve man bewaking beveiligen tijdens uw vakantie of verbouwing, of uw buurt veilig maken en houden met buurtpreventie.
tweedehands auto
P.A.S. Professional Assistance Security.
14/07/2010 toegekend door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, gecontroleerd door Algemene Directie Veiligheids en Preventiebeleid, Directie Private Veiligheid. Onze bewakingsagenten zijn de aangewezen personen om de orde te handhaven en de veiligheid te verzekeren op een vriendelijke, menselijke maar toch kordate manier.
matras
Vanaf vanavond privé-bewakers op snelwegparkings VTM NIEUWS.
Minister Jambon kondigde eerder al aan dat de bewaking op snelwegparkings zou worden opgeschroefd, na incidenten met transmigranten op onder meer de parkings langs de E40 in Groot-Bijgaarden en Jabbeke. De aanbestedingsprocedure is nu afgerond: de bewakingsfirma FACT-groep is rond 18 uur gestart met de patrouilles op parkings.
Cheap Taxi
404.
VdH Security Welkom.
Zelfs op afstand een oogje in het zeil houden kan nuttig zijn in aanvulling op uw alarmsysteem, cameraverificatie helpt de veiligheidsdiensten en zal de reactietijd versnellen. Inbraakdetectie: Privé / Bedrijf. Branddetectie: Privé / Bedrijf. Camerabewaking: Privé / Bedrijf. Toegangscontrole: Privé / Bedrijf.
Vlaams-Brabants gouverneur vraagt privé-bewaking voor parkings langs snelwegen Binnenland Nieuws HLN.
De Vlaams-Brabantse gouverneur Lodewijk De Witte heeft er bij de Vlaamse overheid op aangedrongen privé-bewaking in te schakelen voor de bewaking van de snelwegparkings in de provincie. Hij deed dat dinsdag tijdens de provincieraad naar aanleiding van het incident vorige week op een parking langs de E40 in Groot-Bijgaarden waarbij transmigranten agenten van de federale wegpolitie aanvielen.
Hasselt zet privé bewakingsagenten in voor opvang van daklozen TV Limburg.
Politiek 26/10/2017 1830.: Hasselt zet privé bewakingsagenten in voor opvang van daklozen. Bewaking daklozenopvang Privé. Embed deze video. door Thomas Vandenreyt Privé bewakingsfirma G4S mag de daklozenopvang in Hasselt bewaken. Dat heeft de OCMW-raad beslist. Een fout signaal, zegt PVDA.
Camerabewaking BB Security Bnbsecurity.
Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's' zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.
Gewapende agent Wij verdedigen uw veiligheid Securitas.
Selecteer het land België. Bewaking met hond. Last Minute Security. ISPS Security havenbewaking. Explosievendetectie met hond K9. Gewapende agent Wij verdedigen uw veiligheid. In bepaalde situaties of op sommige locaties is het risico op een veiligheidsincident zo groot, dat de aanwezigheid van een gewapende agent vereist is.

Contacteer ons