Op zoek naar werken als security?

   
 
werken als security
 
Werken bij SERIS Seris België.
Total Security Concept. SERIS staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en plant 115 bomen voor natuurpunt! Nieuwe actueel relevante opleiding Suspicious" Behaviour Awareness." Werken bij SERIS. Werken bij SERIS. Home Werken bij SERIS. Werken bij Seris: waarom? Seris is, binnen zijn vakdomeinen, de meest innoverende en vooruitstrevende onderneming in het Belgische landschap en zelfs daarbuiten. Werken voor Seris heeft zo zijn voordelen. Je werkt voor een financieel kerngezond bedrijf dat je zekerheid en stabiliteit kan bieden. Seris straalt betrouwbaarheid uit. Wij leggen mooie referenties voor, en dat werkt motiverend en stimulerend. Wij delen een aantal kernwaarden, ongeacht de divisie waar je terecht komt. Die kernwaarden zijn respect, delen, discipline en dynamisme. Je moet bereid zijn je erachter te scharen, maar je krijgt er veel voor terug. Denk aan een eerlijke kans, een team van collegas dat je echt welkom heet en doorgroeimogelijkheden als je uit het juiste hout gesneden bent.
ik wil werken
Vacature Security Architect Traxion.
Heb jij een flinke dosis kennis en ervaring op security gebied en wil je hierin kunnen sparren met /-70 collegas die deze passie met jou delen? Of ben jij een doorgewinterde IT architect en wil jij je meer gaan specialiseren op security gebied? Stuur ons dan even een berichtje zodat we een telefonische kennismaking in kunnen plannen. Ontmoet een collega.: Senior consultant Harry.: Werken" als senior consultant bij Traxion is voor mij een verademing.
krediet
Werken als Beveiliger Veneberg Security.
Wij zijn zowel op zoek naar mensen die enkel op oproepbasis bij ons willen werken, als ook naar mensen die op zoek zijn naar reguliere werkzaamheden. Werken als beveiliger bij Veneberg Security. Door middel van onderstaande button kunt u zich inschrijven.
webdesign seo
Werken als bewakingsagent bij MAAT Security Bewakingsagent vacatures.
Bij ons ben je geen nummer maar dé belangrijkste persoon voor onze klanten en MAAT Security. Fouten mag je maken, daar kun je van leren. We coachen, motiveren en begeleiden als we kunnen en treden enkel corrigerend op als het moet.
artiesten boeken
Security Beveiliging-vacatures oktober 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Securitas. Information Security Analist. Jan de Nul Group 37 reviews. Information Security Analist. Je rapporteert aan de Chief Information Security Officer. Als information security analist ga je actief in overleg met de collega. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Taxi Charleroi Airport
Een job als bewakingsagent bij Key4ce Security?
Dit kan zowel tijdens de week als het weekend zijn of afroep. Bewakingsagenten event security. Key4ce Security is voortdurend op zoek naar gemotiveerde bewakingsagenten voor evenementen, voornamelijke tijdens het weekend fuiven, galabals, optredens, festivals., Jouw profiel beantwoordt aan de hiernavolgende kwaliteitsvereisten.: Je beschikt minstens over een algemeen" bekwaamheidsattest bewaking." Je bent een teamspeler en stelt zich flexibel en collegiaal op, met loyaliteit ten opzichte van Key4ce Security en de opdrachtgever.; Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.; Je bent strikt in het opvolgen en toepassen van regels en procedures.; Je bent assertief, maar klantvriendelijk, diplomatisch stressbestendig.; Je bent communicatief sterk.; Je bent bereid om te werken in een flexibel uurrooster late/nacht/weekends.
DMG-Security zoekt 50 nieuwe bewakingsagenten Made in Kempen.
Ze worden ingeschakeld tijdens allerlei evenementen, dus niet permanent, duidt David De Herdt. Wie als bewakingsagent wil werken, moet vooraf een opleiding volgen en minimaal beschikken over een algemeen bekwaamheidsattest. De kwalificaties zijn zeer streng. We merken wel eens dat mensen die niet slagen in de diverse testen, later bij de politie werken.
Bewakingsagent-vacatures oktober 2018 Indeed.com.
Bewakingsagenten ook dames Security Brussels Airport. 17 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Vilvoorde. Lees meer over werken bij G4S. Reception Guard m/v Gent. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Oost-Vlaanderen. Lees meer over werken bij G4S. Bewakingsagent Politie Antwerpen. Gesponsord vacature opslaan. Mobiele bewakingsagent high-security Antwerpen. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Indienen. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.
Security Host-vacatures in Schiphol mei 2018 Indeed.nl.
International Security Agency 13 reviews Amsterdam. De ideale security host: Naast het werk als Security Host is er ook de mogelijkheid om te werken als evenementbeveiliger. Gesponsord 3 dagen geleden vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende.
Bewakingsagent VDAB.
Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Op 7 oktober is het Voka Open bedrijvendag. Wist je dat je dit jaar ook een kijkje kan nemen achter de schermen bij VDAB? Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB.
Securitas Leader in security.
Waarom werken bij Securitas? Securitas biedt interessante opportuniteiten voor carrière-ontwikkeling en om continue bij te leren. Ontdek hier wat wij jou te bieden hebben. Hoe kan ik bewakingsagent worden? Op zoek naar een eerste ervaring in de Veiligheid of bewakingsector? Leer meer over de voorwaarden en hoe jij een bewakingsagent kan worden. De drie waarden van Securitas zijn de volgende: integriteit, waakzaamheid en hulpvaardigheid. Ze dienen als leidraad voor al onze medewerkers bij het ontwikkelen van vertrouwen bij klanten, met collegas en in de samenleving. WORD LID VAN ONS TALENTNETWERK. Voer uw e-mailadres in en vertel ons iets over uzelf. Wij houden u op de hoogte van vacatures en evenementen die bij uw interesses passen. Email Address Nu registreren. The new face of security onze security visie.

Contacteer ons