Resultaten voor vacatures bewakingsagent

   
 
vacatures bewakingsagent
 
Jobs De Lijn.
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren. Ja, ik aanvaard cookies! Sluit deze melding. Zoeken Dit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen.
auto verkopen
ikbeveilig.be.
Dat is de dagelijkse inzet van onze Beveiligingsagenten, een nieuwe functie binnen de politie. Wil jij ook zin geven aan je carrière? Ben je supergemotiveerd om beveiligingsopdrachten in heel het land uit te voeren? Word dan BEVEILIGINGSAGENT m/v bij de Federale Politie.
dieder de loodgieter
MediaMarkt De Xtreme Solden.
Wie zijn wij? Algemene voorwaarden Online. Jouw grote keuze. Inbouw Groot elektro. Onze beste merken. Tot jouw dienst. Alle prijzen zijn in Euro's' en incl. Copyright 2019 Media Markt MMS Online Belgium NV/SA, RPR Brussel/RPM Bruxelles 0846.855.431, Brusselsesteenweg 496, bus2, B-1731 Zellik.
123inkt
Werken als bewakingsagent bij MAAT Security Bewakingsagent vacatures.
Ben jij de bewakingsagent die bij ons past? De naam MAAT Security is niet zomaar gekozen. Het zegt namelijk veel over onze bedrijfsidentiteit, normen en waarden. We leveren bewakingsdiensten op MAAT van onze klanten én we zijn MATEN van elkaar.
Tent
Penitentiair Bewakingsassistent m/v voor de penitentiaire inrichtingen in Brussel, West en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Kempen FOD JUSTITIE Selor, selectiebureau van de overheid.
Je resultaat blijft echter geldig en dit voor alle regios waarvoor je gekozen hebt. Zodra er vacatures zijn binnen deze regios, nodigt de FOD Justitie je uit voor een medisch onderzoek. Dat onderzoek is verplicht. Bij positief advies, word je uitgenodigd voor de stage.
topper
Bewakingsagent-vacatures in Antwerpen provincie oktober 2019 Indeed.com.
Bewakingsagent haven van Antwerpen. Indien je de opleiding tot bewakingsagent nog niet in jouw bezig hebt, is er de mogelijkheid om de opleiding te volgen via aanwervingsbelofte of via Securitas. 22 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Securitas Vacatures in Antwerpen stad.
dichten van kelders
Jobs. ic_search. ico_sidebar_flights. ico_chevron_list. ico_sidebar_home. ico_chevron_list. icon-world-plane. ico_chevron_list. ico_cargo. ico_chevron_list. ico_business. ico_chevron_list. ico_envirom
Brussels Airport Company is de NV waaraan de Belgische Staat de exploitatie van Brussels Airport heeft toevertrouwd. Jobs op de luchthaven. Aviato is het jobhuis van Brussels Airport. Hier vind je een volledig overzicht van alle vacatures van de bedrijven op en rond Brussels Airport.
googl
Sociale veiligheid.
Het doel van het pedagogisch dossier Op het juiste spoor is om jongeren te sensibiliseren over de mogelijke gevaren, om hen op weg te helpen, maar ook om hen te laten nadenken over gedrag dat de veiligheid en de leefbaarheid in het gedrang brengt.
oldtimer
Safetec Vacatures.
Als bewakingsagent garandeer je de veiligheid bij onze klanten. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en de actienemer. Een functie dus met veel verantwoordelijkheid. Klantvriendelijkheid Werken volgens procedures Zelfstandig Proactief Verzorgd voorkomen Certificaten. Bekwaamheidsattest bewaking attest persoonscontrole Blanco bewijs van goed gedrag en zeden ISPS-attest EXE 14 Rijbewijs B Vereiste jaren ervaring. 0 Wij bieden. Na interim periode vast contract onbepaalde duur Goede verloning Flexibel uurrooster Loon: 137902, maaltijdcheques, na 3 maand: 145160, Kantoor. Safetec Antwerpen 4801. Solliciteer voor deze vacature. Nog geen CV geuploaded Upload je cv pdf. Maak een afspraak. VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE. ONTVANG VACATURES OP MAAT PER MAIL.
sterrenbeeld slang
Overzicht vacatures MIVB.
Als onderhoudstechnicus roltrappen en liften verzeker je de controle van het werk dat uitgevoerd wordt door de ploegen in onderaanneming zodanig dat de veiligheid en de beschikbaarheid van. Wil je, net als wij, de mobiliteit in Brussel verbeteren en voor het vervoer van onze duizenden passagiers per dag zorgen?
schilderijen
Vacatures Vacature verpleegkundige, Dagverantwoordelijke zorgkundige, Bewaking Zorgjobs.be. GZA GasthuisZusters Antwerpen in Wilrijk Zorgjobs.be.
Je staat binnen de bestaande procedures in voor de dagelijkse opvolging van de bewakingsagenten op de campussen Sint-Vincentius en Sint-Augustinus. Je zorgt voor de verwerking van de administratieve taken van de dienst bewaking. Je onderhoudt contacten met verschillende diensten en personen naar aanleiding van bemerkingen vanwege de bewakingsagenten. Het opvolgen van en terugkoppelen naar de diverse betrokken partijen bij interventies en incidenten. Actief meewerken aan de vooropgestelde doelstellingen van de bewakingsdienst: het uitvoeren van de nodige controles en interventies teneinde de veiligheid en interne orde in de gebouwen en op de terreinen van het ziekenhuis te garanderen.

Contacteer ons