Meer resultaten voor trigion security vacatures

   
 
trigion security vacatures
 
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
meldkamer
Beveiliger Luchthaven Rotterdam Werken op Rotterdam The Hague Airport.
Voor een luchthaven in Rotterdam is Trigion op zoek naar stressbestendige beveiligers voor gemiddeld 30 uur per week. Als beveiliger bij Trigion ben je in teamverband verantwoordelijk voor de veiligheid van de luchthaven. Een verantwoordelijke baan waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. In deze functie word je binnen én buiten ingezet. Je bent verantwoordelijk voor voertuigcontrole en registratie en mobiele surveillance op randwegen, het controleren van meegebrachte spullen en het fouilleren van medewerkers en passagiers. Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe je aan onderstaande eisen. Bent in het bezit van een diploma Beveiliger 2 of gelijkwaardig. Bent in het bezit van een geldig BHV, EHBO en Hostmanship certificaat of bent bereid deze te halen. Bent in het bezit van het BAST-certificaat Basic Aviation Security Training of bent bereid deze te halen.
kruiswoordraadsel
Trigion Beveiliging-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Trigion Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij Trigion. Security Host Groningen. Trigion 150 reviews. Wordt opgenomen in een hecht team waar wij je ruimte bieden voor persoonlijke groei en ontplooiing.
welke vpn
Trigion Creëert veiligheid.
Altijd al veiligheid willen creëren? Bekijk onze vacatures. Continuiteit en veiligheid verbeteren tegen lagere kosten? Bekijk de video. De businesscase voor beveiligen op afstand. Werken bij Trigion. Mijn Trigion klanten. Mijn Trigion medewerkers. Copyright 2019 Facilicom Group Trigion creëert veiligheid.
gebruikte auto leasen
MT.nl management leiderschap voor next generation leadership.
1979 2019 MT is een uitgave van MT MediaGroep Ook van MT MediaGroep: content, Sprout en Beste Business Events. Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Media
Werken bij Trigion Beveiliging.
Als Security Host heb je een dienstverlenende instelling, beveilig je proactief en neem je normafwijkend gedrag waar. Je treedt de-escalerend op en handelt op de juiste manier om een onveilige situatie te beëindigen. Je werkt nauw samen met baliemedewerkers en benadert bezoekers klantgericht. Brand, en sluitrondes en receptiediensten zijn een vast onderdeel van je takenpakket. Lees meer Bekijk vacatures. Brand en Beveiligingstechniek. Met een team van technische specialisten op het gebied van o.a. inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole, brandmeld en sprinklerinstallaties, werken wij dagelijks om de veiligheid bij onze klanten te vergroten. Wij doen dit door de genoemde systemen te installeren en te onderhouden. Daarnaast adviseren wij de klant over verschillende beveiligingsvraagstukken. Lees meer Bekijk vacatures. Medewerker aan het woord. Jan Pieter Bok Landelijk teamleider NS. Als je laat zien wat je kunt, krijg je de juiste support. Sinds 2008 ben ik bij Trigion in dienst, vanaf 2014 ben ik teamleider en twee jaar geleden kreeg ik de NS als klant.
sectionaal poorten
Trigion-vacatures maart 2019 Indeed.com.
GOM, Facilicom Facility Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, One Building Maintenance, Axxicom en Axxi4you dienstencheques. 24 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Huizingen. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
templates
Bewakingsagent Wij dragen zorg voor uw veiligheid Securitas.
Bewaking met hond. Last Minute Security. ISPS Security havenbewaking. Explosievendetectie met hond K9. Bewakingsagent Wij dragen zorg voor uw veiligheid. Wilt u controle op wie uw bedrijf binnenkomt en verlaat? Heeft u nood aan een beter toezicht op uw parking?
mazouttank
Trigion Security Facilicom Group Belgium.
Dit zijn hoogopgeleide bewakingsagenten die beschikken over een eigen wagen en tools. Zij treden op bij onverwachte storingen, op vraag van de klant of om controles uit te voeren. Enkele van onze klanten. Meer weten over de security diensten van Trigion?
Simulatie
bewaking security evenementen trigion beveiliging.
bewaking security evenementen trigion beveiliging. Trigion verzekert u van een veilig gevoel. Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier probeert te beantwoorden.
kantoor akoestiek
Schoonmaakbedrijf Gom.
Werken in de facilitaire dienstverlening Facilicom Group. Werken in de horeca catering Albron. Werken in de bouw en installatie Breijer. Werken in facility management Facilicom Solutions. Werken in de schoonmaak Gom. Werken in de horeca Tapwacht. Werken in de beveiliging Trigion.
noodverlichting

Contacteer ons