Resultaten voor vacatures bewaking antwerpen

   
 
vacatures bewaking antwerpen
 
CCTV camerabewaking stickers.
Bullet camera 46. Dome camera 42. PTZ camera 9. Deurbel camera 5. Peephole viewer 5. Pinhole camera 9. Lasdoos camera 2. Camouflage camera 2. Box camera 5. Buitenlamp camera 1. Solar camera 2. Cube camera 5. Lamp camera 1. 24, Ghz RF 16.
De Duinstreek Nieuws uit de regio Duinstreek.
BERGEN Victor Posch geeft vanaf dinsdag 4 september saxofoonlessen in de Lucebertschool aan het Zakedijkje in Bergen. In de privélessen voor jong en oud komt de juiste blaastechniek en houding aan bod en ook zaken als noten lezen, improviseren en samenspelen.Lesdag en tijd in overleg.
vdab jobs antwerpen
Jobs bij de FOD Justitie? Solliciteer voor deze overheidsdienst.
de penitentiaire instellingen, de justitiehuizen en het Directoraat-generaal Rechterlijke Organisatie. Maar ook het Belgisch Staatsblad, de Veiligheid van de Staat, het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie NICC, de Kansspelcommissie., bouwen dag in dag uit aan een vertrouwensband met de burger.
Vacature medisch secretaresse
Bewaking meldkamer Wegen Verkeer.
Het Vlaams Tunnel en Controlecentrum is bereikbaar op 03/443.63.31 of via vtc.meldingen@vlaanderen.be. Het VTC maakt deel uit van de afdeling Elektromechanica en Telematica van het Agentschap Wegen en Verkeer en is gevestigd op het Kievitplein 20 in Antwerpen. Checklist bij meldingen.
jobs haven antwerpen
Vacature Bewakingsagent / Beveiliger haven Ref 830-831-832-833 Antwerpen; Trigion.
Trigion is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen, voor diverse doelgroepen. Wij zijn een sterk groeiend bewakingsbedrijf dat voor gerenommeerde organisaties en partners werkt. Voor ons staat maatwerk en een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak centraal. Als betrouwbare security-partner draagt Trigion het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Facilicom is één van de bekend. Ik wil meer weten over Trigion. Deze vacatures passen ook bij jou. Beveiliger / Mobiele bewakigsagent. regio Antwerpen Hoger Secundair.
krediet
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Dj bruiloft
Camelot Europe Leegstandsbeheerder.
Opslagaanbieder Storage Share breidt de succesvolle samenwerking met leegstandsbeheerder Camelot Europe uit naar België. Antwerpen en Kortrijk zijn de eerste steden waar gestart wordt met het aanbieden van opslagruimtes in leegstaande gebouwen. lees het volledige artikel. lees het volledige artikel.
Werken voor De Lijn? Neem zelf het stuur van je loopbaan in handen! De Lijn.
Werk je liefst dichtbij huis? En vind je het belangrijk dat je kan rekenen op een mooi voordelenpakket? Wil je bovendien samen met ons je steentje bijdragen aan een leefbaar en vlot bereikbaar Vlaanderen? Dat kan: als chauffeur, technicus of bediende bij De Lijn.
Elektronische beveiliging op maat Sinds 1990 Watchguard Security.
onze beveiligingsadviseur komt langs. Kan een verouderd branddetectiesysteem vernieuwd worden? Wat zijn de mogelijkheden van bewakingscameras voor branddetectie? Wat is het verschil tussen adresseerbare en conventionele brandbeveiliging? Alarmsystemen Brandbeveiliging Camerabewaking Toegangscontrole. Algemeen beleid gegevensverwerking. 2170 Merksem Antwerpen. 8800 Roeselare West-Vlaanderen.
Veiligheid in de diamantsector Antwerp World Diamond Centre.
Transport en logistiek. Wil je werken in een levendige stad zoals Antwerpen en heb je interesse in een boeiende job in de diamantsector? Bekijk dan zeker de openstaande vacatures. Diamonds and Antwerp, it's' in our DnA! KYC Bureau Van Dijk Database.
Jobs Forensische Psychiatrische Centra.
Kiezen voor FPC Antwerpen of FPC Gent. Aan de slag in. Aandeelhouders met expertise. Filter op alles Jobs in de behandeling Facilitaire dienstverlening Ondersteunende diensten en management. We hebben momenteel geen openstaande vacatures in de behandeling. Houd de website in de gaten of solliciteer spontaan.
Flanders Port Security.
Ook de bewaking van schepen behoort tot de basisdiensten. FPS is actief in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Oostende en Gent met een 200-tal Full Time bewakingsagenten. In juni 2018 werd de toonaangevende Belgische faciliteitengroep Multi Masters Group meerderheidsaandeelhouder in FPS.

Contacteer ons